zaterdag 22 december 2012

Einde der Wereld kortingen



U weet het: 70.9% van het aardoppervlak bestaat uit water. Als de wereld dan toch vergaat, dan zal hier ongetwijfeld water aan te pas komen. Des te meer reden voor u om goed voor uw boot te zorgen!

Bootzeil helpt u in deze moeilijke tijd een handje; wij hebben speciaal voor u de:

Apocalyptische kortingsklappers:
55% korting op de easy-adjust versie van het Amstel dekzeil voor speedboten
Klik hier

€400,- introductiekorting op nieuw zeil voor motorjachten, de Pampus BIG
Klik hier

30% korting op een nieuw zeil voor zeiljachten. Wij zoeken mensen die ons helpen dit nieuwe model te ontwikkelen. U krijgt ook nog extra service en extra garantie.
Klik hier


Tot ziens,
Bij Bootzeil
http://www.bootzeil.nl

vrijdag 21 december 2012

Cabriokap op sloep

Donderdag 20 december nog een buiskap gemonteerd in Spakenburg, Utrecht. De sloep is 9 meter lang. Best een flinke uitdaging. Budget was niet onbeperkt, dus het moet slim en sterk. De kleine raampjes voor in het dekzeil zijn 'koplampen'. De buiskap aan voorzijde is ongeveer 3,2 meter lang. Ruim voldoende om een flink aantal mensen onder te laten schuilen tijden een boot reis met regen. De achterzijde bestaat uit dwarse, ingebouwde stokken. Dit moet omdat anders water/sneeuw te makkelijk op de achterzijde zou blijven liggen. De voor en achterzijde van de cabriokap zijn gescheiden met een rits. Zo kan de eigenaar snel in- en uit zijn sloep stappen. Meer info over deze cabriokap vindt u hier. Deze cabriokap is geleverd door Bootzeil Loosdrecht.



dinsdag 18 december 2012

Maatwerk Winterzeil te Friesland Makkum

Houten deklijsten zijn mooi, maar hebben ook veel te verduren in weer en wind. Het schip overwinterd vaker in het water dan uit het water. Een oplossing was gewenst waarbij de houten deklijsten beschermt werden EN waarbij het winterzeil gebruikt kan worden terwijl het in het water ligt. Zie de foto's. Meer weten over dit project? Bel Marc Bunk of Peter Visbeek van Bootzeil Friesland: 06-46744400





 

zondag 16 december 2012

Gister is de stikkerman langsgeweest

Gister was de opening van Bootzeil Breda erg gezellig! Champagne, spelende kinderen, en erg lekkere bitterballen. Bedankt Bas! Veel succes. Was helaas vergeten foto's te maken. Daarom hier een foto van de nieuwe stikkers op de Peugeot van Paul van Gent, Bootzeil Zuid Holland.