vrijdag 15 februari 2013

Bootzeil introduceert zeilmakerslijn nieuwe buiskappen


Bootzeil Buiskap nieuwe zeilmakerslijn voor vervanging oude buiskap

zeilmaker maakt buiskappen en cabriokappen
Vakwerk bij Bootzeil
Bootzeil maakt vanaf heden ook buiskappen, cabriokappen en sprayhoods nieuw vanuit uw oude kap.
Het is een bijzondere kopieer-techniek waarbij veel tijd wordt bespaard.
Zo maakt Bootzeil  in het voorjaar nieuwe bootkappen al vanaf 575 euro en nieuwe buiskappen voor bijvoorbeeld een Antaris 7 meter voor 1170,- euro. Uiteraard alles in de hoogste kwaliteit acryldoeken met goede garantie, alle kleuren, YKK ritsen, zeer heldere ramen, etc.

In het voorseizoen duurt het de productie van een nieuwe kap 
ongeveer 3 weken, in april, mei loopt dit iets op tot 4-5 weken.

Bootzeil reist het hele land door om uw kap te vernieuwen. We zijn met 5 vestigingen in geheel Nederland vertegenwoordigd 
5 bootkappen in productie bij Bootzeil



Bootzeil bij RTL Vaart, Zondag 17 februari 16.52 uur bij RTL4.

Bootzeil bij RTL Vaart, Zondag 17 februari 16.52 uur bij RTL4.



Deze week neemt Vivian Slingerland de RIB en Ferdinand mee naar Groningen, waar ze de Blauwe stad en het vaargebied rond Oldambt bezoeken. Epco verzorgt een terugblik op de eerste Nederlandse watersportbeurs van dit seizoen: Boot Holland. Daar kijkt hij naar moderne kachels voor aan boord, vindt een slimme oplossing voor bootafdekking en vertelt over de nieuwe boten van Makma, Van Vossen. Maril, Oud Huijzer en Antaris. Bij het opbouwen van het aluminium casco is hij toe aan het elektrische systeem. Ook blikt hij vooruit naar de HISWA Amsterdam Boat Show die in maart in de RAI wordt gehouden. RTL Vaart, Zondag 17 februari 16.52 uur bij RTL4.




zondag 10 februari 2013

Bootzeil deelt eerste prijzen uit op Boot Holland




Op de Boot Holland beurs in Leeuwarden onthult Bootzeil haar revolutionaire nieuwe product: de RollerCap. Het is een plat, eco-friendly dekzeil. Zeer betaalbaar, goed voor het milieu.

Om dit te vieren verloten wij iedere dag een gratis product! Kom ons snel bezoeken op stand 2046.




De winnaars tot nu toe:

M van Huizen:
“Ik heb wat? Jullie zitten zeker in de kroeg.” Meneer van Huizen dacht dat we een grap uithaalden. Toch was het echt waar, hij heeft een op maat gemaakte consolehoes gewonnen. Naast standaard dekzeilen maakt Bootzeil nog veel meer accessoires voor op en rondom de boot op maat.

Ad Noijen:
Ad Noijen heeft een mooie Amstel UVX gewonnen voor zijn Albatros 21 sloep. De Amstel is een zeer betaalbaar en duurzaam dekzeil met ingebouwd stokframe, geschikt voor het gehele jaar.
Zie: http://www.bootzeil.nl/Dekzeil-voor-Sloep-amp-Tender-p-16142.html

Bob Waage:
Bob Waage uit Friesland heeft een mooie Harlingen gewonnen voor zijn zeilschip van 7.5 meter. De Harlingen is een all-season dekzeil voor vrijwel iedere zeiljacht.


Hier wordt een gelukkige winnaar gekozen: