zondag 25 mei 2014



Bootzeil zegt stikken vaarwel met nieuw maatproduct

Het lijkt op het eerste gezicht raar. Bootzeil komt bij uw boot langs om een maatzeil in te meten, maar neemt hiervoor geen naaimachines mee. Toch heeft u één a twee uur later een maatzeil op uw boot. Het type zeil heet: ‘De Waal’. Een betaalbaar maatzeil direct op uw boot gezet.

Een van de problemen met maatwerk blijft nog altijd de levertijd. Er moet een mal gemaakt worden. Dan wordt het zeil in elkaar gestikt vanaf een rol stof, gepast, nog aangepast en uiteindelijk afgeleverd. Dit kost veel tijd.

De Waal is een product geschikt voor sloepen of open boten, ook een kleine kajuit is geen probleem. In de basis is het een standaard zeil, welke wij bij u op locatie geheel op maat maken. Keurig netjes afgesteld op de contouren van uw specifieke boot. Eenmaal afgesteld is het zeil niet geschikt voor een andere boot dan de uwe. Het zeil zit er strak op heeft geen plooien en geen voorbereidingen. Meer informatie.

Wij komen met het zeil bij uw boot langs, zetten het frame op de boot en passen het zeil ter plaatse aan op de contouren van uw boot. Afwerking is subliem. Dit is inclusief duurzaam en milieuvriendelijk (bamboe) frame, door Bootzeil ontwikkelde bevestigingsmaterialen, sterke elastieken voor de bevestiging aan de boot.



Zie hier onder voor een impressie van De Waal: